Followers

Tuesday, June 26, 2012

italian girl .ohh my baby~~

heyy babe!!!! haha. ak tak tau la kenapa ak terasa nak update blog ni. maybe tersangat boring kot. haha. btw, merujuk perkara di atas. (gile ayat skema) . ak tak tahu la cane nak start ni. ni bukan cerita  pasal lelaki okay! . agak-agak korang laa. ad ke awek luar negara cam itali ke, jepun ke, mana2 lah nak sangkut dgn mat melayu cam kite? ade ke? haaaa, meh sini nak habaq. memang ada. heww =3 .

hari tuuu, tak engat la plak hari apa. tapi hari minggu laa. ak saje2 je search name kat fb, boringg kan. macam hari ni laa. then check pic die. (cari yg lawa2 je) hahaha. then add fb. after a few days, she approve. nama dia ALESSIA. heww. lawa kan nama 2? belum tgok pic die lg.hahahahaha.


checkk this out !


lawa x? lawa x?

tapi naseblah bebbb, gua kna speaking. yg sebelum ni pandai i u i u je.hahaha. btw, satu rumah kot tahu pasal die ni. mula2 tu okay je. we all chat je, then die mintak skype ak. haha. nampak tak permainan die tu?
beeeepssss! lepas tu webcam lah. (tapi bukan sesorang ea, kami satu rumah duduk dpan lappy ak masa webcam) sape nak lepass babeee dari tgok minah saleh lawa cegini. 

this is to prove it.


haaaaaa. siyesss lawa kot minah ni.

tapi gua respect sama dia. shes never drink and smoke.
tapi aku? haha. rilekss je isap rokok depan die. hahaha. malu gak laa kdg2.

cukup la kot. nanti kalo ade ape2 lg gua celita lagi okay?

babaii babe. pegi webcam jap dgn orang atas ni. haha. tak sabar ni . tak sabar ni.
SALAMM

Tuesday, December 14, 2010

posting2! new pHone!



14122010.buleh handphone bru.yeay!.


selepas sekian lama berpisah dgn sony~~alahai~~

acctually,da lama ak xguna fon sony tp terase nak guna balek la..tetiba sampai seru..haha
.bli jela.da duet ade.huhuhu.
sony ericsson J180i.biase je.fuction pon xbyk..tp xpe la..asal ade ko.ttp syg la even ko murah.
(agak murah kot)haha





cik aweks ne sengal la! bleh senyum plak pegang fon ak.adoyai~~
haha..nati abis promote, bg blik kat sy ea..muahahaha.


chop3..2 yg ak punya..merah 2!!! haha.


                                                 p/s:dun moody2 la syg..xbek taw.ily.